Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: «Καθάρισε» τη Μπάγερν η Χονφεχάιμ, τριάρα η Ντόρτμουντ

Μπουντσελίγκα: «Καθάρισε» τη Μπάγερν η Χονφεχάιμ, τριάρα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2017 23:34
Η εκπληκτική Χοφενχάιμ κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν, έσπασε το αήττητο 15 αγώνων των Βαυαρών και παρέμεινε σε πορεία Τσάμπιονς Λιγκ. Εμφατική νίκη για Ντόρτμουντ, 3-0 το Αμβούργο.

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Χονφεχάιμ. Η ομάδα του Νάγκελσμαν κέρδισε με 1-0 την Μπάγερν στην έδρα της και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με τρομερό σουτ του Κράμαριτς έξω από την περιοχή. Η Μπάγερν θα μπορούσε να απαντήσει στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως το κοντινό πλασέ του Λεβαντόφσκι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’), ο Πολωνός έφτασε ξανά κοντά στο 1-1, όμως ο Μπάουμαν με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Η Χοφενχάιμ έδωσε χώρο στους Βαυαρούς, οι οποίοι είχαν σημαντικές στιγμές με Αλάμπα (60’) και Ριμπερί (73’) για να φέρουν το σκορ στα ίσια. Αυτό δεν έγινε και η Χοφενχάιμ υποχρέωσε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στην πρώτη της ήττα, μετά από αυτή απέναντι στην Ντόρτμουντ στις 19 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 3-0 το Αμβούργο στο Βεστφάλεν και διατηρήθηκαν στο -1 από την 3η Χοφενχάιμ. Στο 10’ ο Γουντ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μπούρκι και τρία λεπτά μετά ο Κάστρο άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ. Η Ντόρτμουντ είχε σημαντικές στιγμές για δεύτερο γκολ, το Αμβούργο δεν κατάφερε να απαντήσει και τα πάντα τελείωσαν στο 81’, με τον Ομπαμεγιάνγκ να δίνει έτοιμο γκολ στον Καγκάβα για το 2-0. Οι ρόλοι άλλαξαν στις καθυστερήσεις, με τον Ιάπωνα να δίνει την ασίστ και τον Γκαμπονέζο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Βέρντερ Βρέμης, η οποία κέρδισε 3-0 την Σάλκε και την προσπέρασε στην βαθμολογία, περνώντας στην 8η θέση. Από την άλλη, η Κολωνία κέρδισε με 1-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έπιασε προσωρινά την Χέρτα στην 5η θέση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.