Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν...»

Κόντε: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2017 18:19
Την απαιτούμενη προσοχή από τους παίκτες του προκειμένου η Τσέλσι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ζήτησε ο Αντόνιο Κόντε ενόψει του αγώνα των «μπλε» με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας, δίνοντας την ευκαιρία στην Τότεναμ να μειώσει στο -7 τη διαφορά από την κορυφή. Ο Αντόνιο Κόντε, που πέρσι τέτοια ημέρα (4/4) συμφώνησε με τη διοίκηση για να αναλάβει τους «μπλε», ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναπαύονται, καθώς τα πάντα μπορούν να συμβούν στις επόμενες αγωνιστικές:

«Είναι ένα σημαντικό σημείο της σεζόν για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Θέλουμε 21 βαθμούς για να εξασφαλίσουμε μαθηματικά τον τίτλο. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλή θέση, όμως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Υπάρχουν ακόμα 27 βαθμοί διαθέσιμοι. Πολλοί δεν περίμεναν την Τσέλσι να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Πρέπει, όμως, να μείνουμε στην κορυφή. Θέλουμε να προετοιμαζόμαστε σωστά και να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.