Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στο MLS ο Σβάινστάϊγκερ

Συνεχίζει στο MLS ο Σβάινστάϊγκερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2017 14:46
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, υπογράφοντας στους Σικάγο Φάιαρ.

Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Μπάστιαν Σβάινστάϊγκερ. Ο Γερμανός μέσος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο και επέλεξε να συνεχίσει στο MLS για λογαριασμό των Σικάγο Φάιαρ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο 32χρονος συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 4,5 εκατ. δολάρια ενώ υπάρχει η δυνατότητα για ανανέωσή για ακόμη έναν χρόνο.

Μετά τις ανακοινώσεις, ο «Σβάινι» εξέφρασε την πίκρα του για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε ποτέ η ευκαιρία ν' ανταποδώσει με πράξεις μέσα στο γήπεδο τη στήριξη που του παρείχε ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

«Αγαπητοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισα να μετακομίσω στους Σικάγο Φάιαρ. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα για εσάς, αλλά ήταν η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή... Σας ευχαριστώ για την τρομερή στήριξή σας, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνυπήρξα στο ρόστερ. Είμαι σίγουρος ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα καταφέρει να κατακτήσει τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και εύχομαι τα καλύτερα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.