Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια την Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια την Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2017 23:39
Σ’ ένα επικό παιχνίδι με 8 γκολ και ανατροπές, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 5-3 την Μονακό και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Πριγκιπάτο. Από δύο γκολ Αγκουέρο και Φαλκάο, με τον τελευταίο να είχε και χαμένο πέναλτι στο 1-2.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ανατροπή στην… ανατροπή, κέρδισε με 5-3 την Μονακό στο «Έτιχαντ» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει του δεύτερου αγώνα στο «Λουί Ντε».

Η ομάδα του Πεπ Γκυοαρδιόλα προηγήθηκε στο 26’ με τον Στέρλινγκ, όμως η Μονακό έφερε… τούμπα το ματς με τους Φαλκάο (32’) και Εμ'Παμπέ (40’). Ο Κολομβιανός είχε χαμένο πέναλτι στο 50’, ωστόσο στο 61’ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Μονακό, αφού η Σίτι είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Αγκουέρο (58’).

Ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά στο 71’ ισοφαρίζοντας σε 3-3 και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ με τον Στόουνς. Η Μονακό δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 82’ ο Σανέ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Σίτι, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα με νικήτρια την Σίτι
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, όμως η πρώτη μεγάλη φάση σημειώθηκε στο 19’, με τον Γκλικ να αστοχεί με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 23’ με άστοχη προβολή του Αγκουέρο, όμως δύο λεπτά οι «πολίτες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σανέ έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Σίλβα και έκανε «γλυκιά» σέντρα για τον Στέρλινγκ, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 1-0, σε μια πάντως πολύ οριακή φάση, αφού ο σκόρερ φάνηκε να είναι λίγο πιο μπροστά από τον Σανέ.

Η Μονακό δεν πτοήθηκε και στο 32’ έφερε το σκορ στα ίσια με τρομερή κεφαλιά-ψαράκι του Φαλκάο, έπειτα από σέντρα του Φαμπίνιο. Τρία λεπτά μετά η Σίτι ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αγκουέρο από τον Σούμπασιτς (πήρε κίτρινη για θέατρο ο Αργεντινός) και στο 40’ οι Μονεγάσκοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Μετά από εκπληκτική μπαλιά, ο Εμ' Παμπέ ξέφυγε από τους αμυντικούς της Σίτι και με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 2-1 για την ομάδα του Ζαρντίμ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) οι φιλοξενούμενοι είχαν χρυσή ευκαιρία για το 3-1, όμως ο Φαλκάο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Οταμέντι. Η Σίτι γλίτωσε το γκολ και στο 58’ έφερε το σκορ στα ίσια με συρτό σουτ του Αγκουέρο, με τον Αργεντινό να στέκεται και τυχερός, αφού ο Σούμπασιτς έχασε τη μπάλα κάτω από τα χέρια του.

Ο αγώνας είχε τρομερό ρυθμό, με την Μονακό να απαντά άμεσα στο 61’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός έφυγε στην κόντρα και αφού πέρασε τον Στόουνς, έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Καμπαγιέρο, παίρνοντας το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι νωρίτερα. Η απάντηση της Σίτι ήρθε δέκα λεπτά μετά με τρομερό βολ πλανέ του Αγκουέρο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 77’ όταν μετά από νέο κόρνερ, ο Τουρέ πήρε την κεφαλιά και ο Στόουνς με προβολή «έγραψε» το 4-3.

Τα πάντα τελείωσαν στο 82’, με τον Σανέ να διαμορφώνει το τελικό 5-3 σε κενή εστία έπειτα από φοβερή συνεργασία των παικτών του Γκουαρδιόλα. Η Μονακό δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στο 84’ θα μπορούσε να μειώσει σε 5-4 όμως ο Καμπαγιέρο έδιωξε με το πόδι το σουτ του Φαλκάο. Παρά την πίεση των Μονεγάσκων, το 5-3 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σίτι θα πάει με προβάδισμα στο Πριγκιπάτο.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.