Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Σάτον ο γκολκίπερ που έτρωγε σάντουιτς στον πάγκο!

Τέλος από τη Σάτον ο γκολκίπερ που έτρωγε σάντουιτς στον πάγκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2017 18:33
Παρελθόν από τον πάγκο της Σάτον Γιουνάιτεντ αποτελεί ο 45χρονος αναπληρωματικός πορτιέρο, Γουέιν Σο, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα στα αγγλικά Μέσα για το σάντουιτς που καταβρόχθισε στο χθεσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ αλλά και τους στοιχηματικούς λόγους που πιθανόν να κρύβονταν πίσω από την ενέργεια του.

Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Σάτον Γιουνάιτεντ, Γουέιν Σο έγινε πρώτο θέμα τη Δευτέρα (21/2) στα αγγλικά Μέσα παρότι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο ευτραφής πορτιέρο «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό να τρώει σάντουιτς στον πάγκο της ομάδας, μια κίνηση που τελικά δεν φαίνεται να ήταν τόσο αθώα, αφού ο ίδιος παραδέχτηκε πως γνώριζε ότι στοίχηματική εταιρία πλήρωνε σε απόδοση 8/1 αν ο έτρωγε σάντουιτς σε... ζωντανή μετάδοση.

Αμέσως η αγγλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ξεκινήσει έρευνα για τυχόν σχέση με στοιχηματισμό, καθώς όπως αναφέρει ο κανονισμός: «… ένας συμμετέχων σε αγώνες δεν επιτρέπεται να ποντάρει, άμεσα ή έμμεσα, είτε να καθοδηγεί, επιτρέπει, προκαλεί ή βοηθά κάποιον να ποντάρει σε ένα αποτέλεσμα ή γεγονός ποδοσφαιρικού αγώνα».

Όλα αυτά ανάγκασαν τη διοίκηση της Σάτον να ζητήσει την παραίτηση του Σο, ο οποίος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.