Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Άρσεναλ έβαλε τέλος στο παραμύθι της Σάτον (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Άρσεναλ έβαλε τέλος στο παραμύθι της Σάτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2017 00:07
Η Άρσεναλ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σάτον και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα της 5ης κατηγορίας (Λίνκολν). Λούκας (26’) και Γουόλκοτ (55’) τα γκολ για τους «κανονιέρηδες», έκλεψε την παράσταση ο αναπληρωματικός γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στοπ στην ονειρική πορεία της Σάτον στο Κύπελλο Αγγλίας έβαλε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» παρατάχθηκαν με μείγμα βασικών-αναπληρωματικών και κέρδισαν με 2-0 την ομάδα της 5ης κατηγορίας στο «Γκριν Λέιν», εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Μια ολόκληρη πόλη είχε βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ιστορική αναμέτρηση της Σάτον, η οποία πραγματοποίησε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 27’ με σέντρα-σουτ του Λούκας Πέρεθ, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου η ερασιτεχνική ομάδα έφτασε κοντά στο 1-1, με Μέι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τα πάντα τελείωσαν στο 57’, με τον Γουόλκοτ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 πετυχαίνοντας το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Την παράσταση έκλεψε φυσικά ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, Γουέιν Σο. Ο 45χρονος πορτιέρο το απόλαυσε με τη ψυχή του, αφού στο ημίχρονο βρέθηκε με οπαδούς της ομάδας στο μπαρ του γηπέδου, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο τηλεοπτικός φακός τον «έπιασε» να τρώει πίτα στον πάγκο της ομάδας! Από τα μαγικά του Κυπέλλου Αγγλίας!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.