Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Είπε όχι σε 8 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Μήτρογλου»

«Είπε όχι σε 8 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Μήτρογλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2017 15:16
Η Tianjin Quanjian πρόσφερε το ποσό των 45 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα, αλλά ο Έλληνας φορ είπε όχι στην πρόταση 8 εκατ. ευρώ ανά σεζόν που του πρόσφερε η ομάδα της Κίνας.

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία, μετρώντας 20 γκολ σε 31 συμμετοχές με την Μπενφίκα σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο πορτογαλικός Τύπος, η κινεζική Tianjin Quanjian πρόσφερε το ποσό των 45 εκατ. ευρώ στους «αετούς», καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Όλα κρίνονταν από την απόφαση του Έλληνα φορ, ο οποίος είχε στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 8 εκατ. ευρώ, δηλαδή πενταπλάσιες απ’ όσες απολαμβάνει στην Μπενφίκα. Παρόλα αυτά, ο «Mitrogolo» απάντησε αρνητικά, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Λισαβόνας.

Πάντως να σημειωθεί ότι ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει ότι οι Κινέζοι, που έχουν στείλει ανθρώπους τους στην ιβηρική, θα επιμείνουν θα μέχρι και την 28η Φλεβάρη, ημερομηνία κατά την οποία ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι στο ποδόσφαιρο της Κίνας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.