Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με αρκετές απουσίες κόντρα στην Οσμανλισπόρ

Με αρκετές απουσίες κόντρα στην Οσμανλισπόρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2017 16:00
Εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Οσμανλισπόρ έμεινε ο τραυματίας Καπίνο αλλά και οι Ντε Λα Μπέγια, Μαρίν και Καμπιάσο οι οποίοι «κόπηκαν» από τον Πάουλο Μπέντο.

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί την Οσμανλισπόρ ο Ολυμπιακός στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός από τους Ιντέγε και Ελιονούσι που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, εκτός αποστολής τέθηκε και ο Στέφανος Καπίνο, καθώς υπέστη οίδημα στον ορθό μηριαίο στην τελευταία προπόνηση. Από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός «έκοψε» ξανά τους Μαρίν και Καμπιάσο, αλλά και τον Ντε Λα Μπέγια, αποφασίζοντας να δώσει φανέλα βασικού στον Σισοκό.

Μετά τις αρκετές απουσίες, συμπεριλαμβάνοντας και την τιμωρία του Ντα Κόστα, ένα πιθανό σχήμα της βασικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού θέλει τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό τετράδα στην άμυνα, τον Ρέτσο με τον Μαρτίνς δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τους Ανδρούτσο, Φορτούνη, Σεμπά να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Καρντόσο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει Οσμάνλισπορ αποτελούν οι Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μαρτίνς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.