Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε στην επίθεση, ντροπιαστική η θέση μας στη βαθμολογία»

Ίβιτς: «Δεν λειτουργήσαμε στην επίθεση, ντροπιαστική η θέση μας στη βαθμολογία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2016 23:18
Στις λίγες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» εμφανίστηκε προβληματισμένος για την βαθμολογική θέση της ομάδας του (11η) ενώ διέψευσε πως υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε για την ισοπαλία: «Δεν ήρθαμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Και από τις αλλαγές που κάναμε φαίνεται πως ήρθαμε να κερδίσουμε. Δεν λειτουργήσαμε καλά στην επίθεση».

Για τις λίγες φάσεις: «Μπορεί να φαίνεται πως είμαστε καλύτεροι στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός από ένα σουτ του Λέοβατς δεν είχαμε άλλη καλή επιθετική ενέργεια. Στο δεύτερο είχαμε πάλι ένα σουτ και μία κεφαλιά του Κλάους. Δεν είχαμε άλλες φάσεις και πρέπει να δούμε τι έφταιξε.

Για τον Μπίσεσβαρ: «Περιμένω να μας δώσει πράγματα. Επαιξε ένα μισάωρο, έπαιξε και στα Τρίκαλα. Ηθελα να βρει ρυθμό γιατί πιστεύω είναι παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς. Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε. Το χειρότερό μας φετινό παιχνίδι σε ό,τι αφορά την επίθεση».

Για την βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ: «Δεν μας αρμόζει η θέση που είμαστε στη βαθμολογία. Ντρεπόμαστε γι’ αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί, δουλεύουμε και πρέπει να το αλλάξουμε».

Για το αν έχει εκτονωθεί η ένταση στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία γεγονότα: «Στα κακά αποτελέσματα, υπάρχει ανασφάλεια. Με κακά αποτελέσματα έχεις πίεση. Οσον αφορά τα αποδυτήρια οι παίκτες είναι καλά μεταξύ τους, δεν έχουν προβλήματα, μόνο τα αποτελέσματα μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε».

Για το παιχνίδι με την Λίμπερετς: «Δεν είναι όλα στα χέρια μας. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Είναι ένας στόχος που τον θέλουμε και θα κάνουμε όσα μπορούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.