Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά γέλασαν και πάλι, μπορούμε να γυρίσουμε από το -7»

Ουζουνίδης: «Τα παιδιά γέλασαν και πάλι, μπορούμε να γυρίσουμε από το -7»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2016 23:10
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας. «Τα παιδιά γέλασαν και πάλι μετά από καιρό, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά όχι τόσο για την απόδοση αλλά για την προσπάθεια και την νίκη. Ήμασταν καλά ως προς την αμυντική μας λειτουργία και πιστεύω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα πάμε καλύτερα. Κερδίζουμε χρόνο και άνεση και τα παιδιά γέλασαν και πάλι μετά από καιρό. Θέλουμε όμως τον κόσμο κοντά μας.

Δεν είναι ωραία να παίζεις στο γήπεδό σου και να μην έχεις την φωνή που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Δεν δεχθήκαμε τις μπαλιές στην πλάτη μας από γρήγορους παίκτες και αυτό ήταν πολύ καλό. Στο πρώτο μέρος μας έλειπε η τελική πάσα, το παιχνίδι πήγαινε για 0-0 και όποιος έκανε το κάτι παραπάνω θα έφτανε στην νίκη. Είχαμε μόνο δύο μέρες, μία μόνο προπόνηση. Είναι έξυπνα παιδιά, έχουν ταλέντο και ξέρω πως θα τα καταφέρουν».

Για την θέση του Λουντ: «Είχα δύο μέρες μόνο. Έχων ένα πλάνο στο μυαλό μου και ρώτησα πολλούς παίκτες ποια θέση προτιμούν. Πολλοί παίκτες έχουν παίξει σε διάφορες θέσεις. Έκανα συζήτηση με τον Λουντ και έχει παίξει εκεί αρκετές φορές. Ισχύει και με άλλα παιδιά ότι έχουν παίξει σε πολλές θέσεις. Θέλω ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ταυτότητα. Ο Λουντ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν θέλαμε να περνάει πολύ η μπάλα από τα πόδια Λουντ και Ζέκα όμως πήγε πολύ καλά».

Για τον Ιμπάρμπο: «Είχε ιδιαιτερότητες το παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματά του. Είναι καλός παίκτης. Ισχύει και με άλλα παιδιά αυτό. Αυτός είναι για παράδειγμα ο Μπεργκ που ξέρουμε;»

Για το αν γυρίζει η διαφορά των επτά βαθμών: «Και βέβαια το πιστεύω, δεν το λέω για να το πω. Δεν είναι στα χέρια μας όμως πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε».

Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ: «Και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του προβλήματα. Εγώ έπρεπε να εξουδετερώσω τα ατού του ΠΑΟΚ και είμαι ευχαριστημένος αφού νικήσαμε».

Για τον Βλαχοδήμο: «Έκανε και σήμερα μία πολύ καλή εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να τον αλλάξουμε. Σίγουρα αυτό είναι και θέμα του Μάριο βέβαια καθώς ξέρει και εκείνος σε τι κατάσταση ζήτησε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.