Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2016 21:06
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Έβερτον, ωστόσο ένα ανόητο πέναλτι από τον Φελαϊνί στο 89’, επέτρεψε στα «ζαχαρωτά» να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» και να υποχρεώσουν την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σε 3η διαδοχική ισοπαλία.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», μετρώντας πλέον 3 σερί ισοπαλίες και τέσσερις στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στο 43’ με τρομερό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός με ωραία λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Στεκέλεμπουργκ και αφού αυτή χτύπησε το οριζόντιο και το κάθετο δοκάρι, πέρασε τη γραμμή!

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’), η Έβερτον «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Ντε Χέα να νικά σε τετ-α-τετ τον Μιραλάς. Έξι λεπτά μετά, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δοκάρι με σουτ του Ερέρα, όμως η συνέχεια του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους. Στο 77' ο Φούνες Μόρι δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στο 81' ο Ντε Χέα μπλόκαρε την προσπάθεια του Βαλέντσια.

Στο 85’ ο Μουρίνιο έριξε στο ματς τον Φελαϊνί και δύο λεπτά μετά ο Βέλγος έκανε ανόητο πέναλτι στον Γκουέγ, επιτρέποντας στον Μπέινς να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Γιουνάιτεντ να παραμένει 6η με -9 από την 4η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.