Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2016 17:31
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ του Άκε στο 90+3’ ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή (4-3) και υποχρέωσαν τους «κόκκινους» στην πρώτη τους ήττα από τον Αύγουστο!

Το σερί 15 αήττητων αγώνων της Λίβερπουλ σταμάτησε στο Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3, σε παιχνίδι που μέχρι το 75’ προηγούνταν με 3-1. Οι γηπεδούχοι με γκολ του Άκε (σ.σ. δανεικός από Τσέλσι) στο 90+3’ πήραν τη μεγάλη νίκη και άφησαν τους «κόκκινους» στο -4 από την κορυφή.

Όλα έδειχναν ότι η Λίβερπουλ θα είχε εύκολο απόγευμα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τη συμπλήρωση 22 λεπτών χάρη στα γκολ των Μανέ (20’) και Οριγκί (22’). Η Μπόρνμουθ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 56’ με εύστοχο πέναλτι του Γουίλσον, όμως στο 64’ ο Τσαν βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ξαναδίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Στο 70’ ο Κάριους έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Γουίλσον, ενώ στο 73’ η… Goal Line Technology γλίτωσε την Μπόρνμουθ, αφού μετά από κόρνερ του Μίλνερ, η μπάλα για χιλιοστά δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Το 4-1 δεν έγινε ποτέ και στο 76’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 χάρη σε εύστοχο πλασέ του Φρέιζερ. Δύο λεπτά μετά, ο σκόρερ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κουκ με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το σκορ στα ίσια!

Το παιχνίδι είχε πάρει… φωτιά και όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Στο 81’ ο Κάριους έδιωξε το σουτ του Αφόμπε από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 90’ το σουτ του Οριγκί πέρασε πάνω από το δοκάρι του Μπόρουτς. Όλα έδειχναν ότι το 3-3 θα ήταν το τελικό σκορ, ώσπου στο 90+3’ η Μπόρνμουθ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή. Μετά από δυνατό σουτ του Κουκ, ο Κάριους έχασε τη μπάλα από τα χέρια του και ο Άκε με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.