Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός τη νίκη, ο Ατρόμητος τις «φωνές»

Σούπερ Λιγκ: Ο Ολυμπιακός τη νίκη, ο Ατρόμητος τις «φωνές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2016 21:34
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο με γκολ του Ιντέγε (54’) πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι και πλέον ετοιμάζεται για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Αστάνα και Παναθηναϊκό. Φωνάζουν για ακυρωθέν γκολ του Λε Ταλέκ οι γηπεδούχοι.

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, έχοντας ως μοναδική απώλεια την ήττα στη Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, γλίτωσαν ένα γκολ από λανθασμένη απόφαση του βοηθού, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και με γκολ του Ιντέγε (54’) έφτασαν τους 18 βαθμούς, όντας προσωρινά στο +7 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό διαμαρτυρήθηκε στον Δελφάκη για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Βασιλείου, ο οποίος ήταν έτοιμος να μπει στη μεγάλη περιοχή. Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ντα Κόστα, ωστόσο είχε προηγηθεί οφσάιντ του Στόιτσεφ.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει και είχε δύο σουτ με τον Ελιονούσι (13’, 18’) ωστόσο στο 19’ ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 1-0. Μετά από λάθος του Ντα Κόστα, ο Στόιτσεφ, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά πάνω από το δοκάρι. Στο 25’ ο Μαυροβούνιος έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Καπίνο, αλλά το πλασέ του μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά ο Λε Ταλέκ κατάφερε να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ, αφού ο Γάλλος δεν ήταν εκτεθειμένος. Η καλή ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων δεν επέτρεπε στην ομάδα του Πάουλο Μπέντο να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γκορμπούνοφ. Αντίθετα, ο Ατρόμητος συνέχιζε να βάζει προβλήματα στους «ερυθρόλευκους», με τον Βασιλείου στο 43’ να πιάνει μόνος του την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική στην επανάληψη. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και στο 53’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ιντέγε. Ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Νιγηριανός σηκώθηκε αφύλαχτος και με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ).

Μετά το γκολ ο Κορακάκης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικό τον Ατρόμητο, γυρνώντας το σύστημα σε 4-3-3 με την είσοδο του Μπρίτο αντί του Μπάγκα. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι Περιστεριώτες δυσκολεύονταν να βγάλουν φάσεις και στο 70’ ο Ιντέγε έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Γκορμπούνοφ έπεσε σωστά, κρατώντας το 1-0.

Η μοναδική μεγάλη φάση του Ατρόμητου στην επανάληψη ήρθε στο 81’. Ο Λε Ταλέκ νίκησε τον Μποτία στον αέρα, η μπάλα πήγε στον Στόιτσεφ, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καπίνο μπλόκαρε. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός θα πάει… τουλάχιστον με +4 στο εντός έδρς ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.