Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος με τεσσάρα για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Περίπατος με τεσσάρα για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2016 16:30
Με δύο γκολ από τους Αλέξις (19’, 78’) και Ζιρού (71’, 76’), η Άρσεναλ διέλυσε με 4-1 την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ οφ Λάιτ» και ανέβηκε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον… πάτο χωρίς νίκη η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Ντεφό (65’).

Σε περίπατο μετέτρεψε η Άρσεναλ το παιχνίδι με την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ οφ Λάιτ». Με ένα ξέσπασμα εφτά λεπτών στο δεύτερο μέρος, οι «κανονιέρηδες» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 και ανέβηκαν προσωρινά μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες δεν μπορούσε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να απειλήσει την Άρσεναλ, η οποία προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Αλέξις Σάντσες. Μετά το γκολ οι Λονδρέζοι προτίμησαν να κάνουν διαχείριση, έχοντας καλή στιγμή στο 38’ με λόμπα του Οζίλ.

Στο 59ο λεπτό ο Τσάμπερλειν δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς από πλεονεκτική θέση και στο 63’ ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Σάντσες από τον Κονέ. Δευτερόλεπτα μετά, ύστερα από λάθος του Μουστάφι, ο Γουάτμορ κέρδισε πέναλτι από τον Τσεχ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ντεφό να φέρει το σκορ στα ίσια.

Αμέσως ο Αρσέν Βενγκέρ έριξε στο ματς τον Ολιβιέ Ζιρού και ο Γάλλος με δύο γκολ σε πέντε λεπτά (71’, 75’) «καθάρισε» τη νίκη των «κανονιέρηδων». Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σάντσες στο78’, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την παραμονή του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Σάντερλαντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.