Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Γιουνάιτεντ, τεσσάρα κορυφής η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Γιουνάιτεντ, τεσσάρα κορυφής η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2016 19:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (37 τελικές) και τελικά έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι στο «Όλντ Τράφορντ» μένοντας στο -8 από την κορυφή. Επέστρεψε στις νίκες με τεσσάρα η Σίτι (4-0 την Γουέστ Μπρομ), απώλεια για Τότεναμ (1-1 με Λέστερ).

Τέταρτη σερί βαθμολογική απώλεια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε 37 τελικές (11 στον στόχο) κόντρα στην Μπέρνλι, ωστόσο το τελικό 0-0 στο «Όλντ Τράφορντ» την άφησε στην 8η θέση με -8 από την κορυφή και χωρίς νίκη από τις 24 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που έμεινε στο μηδέν με τόσες τελικές (39 για την ακρίβεια) ήταν η Τσέλσι του… Ζοζέ Μουρίνιο, σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Γουέστ Χαμ το 2014.

Πρωταγωνιστής για την Μπέρνλι ήταν ο Τομ Χίτον, ο οποίος έκανε εμφάνιση καριέρας, κατεβάζοντας… ρολά. Στο 16’ ο Άγγλος γκολκίπερ απόκρουσε το γυριστό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ στο 24’ έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μάτα.

Στο 41’ ο Ζλάταν βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα-τακουνάκι του Πογκμπά ωστόσο ο Μι με σωτήρια επέμβαση, κράτησε το μηδέν. Ένα λεπτό μετά ο Χίτον είπε «όχι» σε κεφαλιά του Λίνγκαρντ κρατώντας το μηδέν μέχρι το ημίχρονο.

Η Μπέρνλι μπήκε δυνατά στην επανάληψη, αλλά Γκρέι και Αρφιλντ σπατάλησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να «παγώσουν» το «Όλντ Τράφορντ». Ακολούθησε νέο ρεσιτάλ του Χίτον, ο οποίος σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Μάτα (55’) αλλά και το ψαλιδάκι του Ζλάταν (61’). Ο γκολκίπερ της Μπέρνλι είχε και τη βοήθεια του δοκαριού, το οποίο σταμάτησε τις προσπάθειες των Μάτα (66’) και Ιμπραΐμοβιτς (67’).

Στο 69' ο Ερέρα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο η ασφυχτική πίεση της Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε, με τον Ζλάταν να χάνει απίστευτη φάση στο 89’, μην μπορώντας να στείλει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι «κόκκινοι διάβολοι» υποχώρησαν στο -8 από την κορυφή.

Ξέσπασε η Σίτι, νέα απώλεια η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Γιουνάιτεντ, τεσσάρα κορυφής η Σίτι
Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη (σ’ όλες τις διοργανώσεις) ήταν πολλά για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή.

Μόλις στο 19’ ο Αγουέρο έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 28’ ο Αργεντίνος με σουτ-κεραυνό «έγραψε» το 2-0, «σφραγίζοντας» από νωρίς τη νίκη της ομάδας του. Η Γουέστ Μπρομ δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Γκουντογκάν με δύο γκολ (79’, 90’) έβαλε και αυτός την υπογραφή του στη νίκη των «πολιτών».

Από την άλλη, η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λέστερ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έμεινε για 5ο ματς χωρίς νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Οι «πετεινοί» είχαν δοκάρι στο 41’ με τον Άλι όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Γιάνσεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Χουτ. Η Λέστερ, που είχε κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, κατάφερε να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ του Μούσα (48’), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η συνέχεια του αγώνα βρήκε την Τότεναμ να σπαταλά αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας και δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Βερτόγχεν (87’). Η Λέστερ κράτησε το 1-1 και στις καθυστερήσεις είχε «χρυσή» ευκαιρία για να «κλέψει» τη νίκη, όμως ο Ουγιόα δεν κατάφερε να ευστοχήσει.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.