Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Νίκη κορυφής για Ουαλία, αποκλείστηκε η Ρωσία

Euro 2016: Νίκη κορυφής για Ουαλία, αποκλείστηκε η Ρωσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2016 23:57
Η Ουαλία κέρδισε με 3-0 την Ρωσία και με έξι βαθμούς εξασφάλισε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, τερματίζοντας πάνω από την Αγγλία. Ράμσεϊ (11’), Τέιλορ (20’) και Μπέιλ (67’) οι σκόρερ για τους «δράκους».

Ιστορική ημέρα για την Ουαλία! Οι «δράκοι» κέρδισαν με το εμφατικό 3-0 την Ρωσία και εξασφάλισαν την πρόκριση στα νοκ-άουτ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι Βρετανοί ήταν εντυπωσιακοί, πέτυχαν τρία γκολ με τους Ράμσεϊ (11’), Τέιλορ (20’) και Μπέιλ (67’), ενώ είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Κατώτερη των προσδοκιών η Ρωσία, η οποία έμεινε με μόλις ένα βαθμό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Το ματς:


Euro 2016: Νίκη κορυφής για Ουαλία, αποκλείστηκε η Ρωσία
Η Ουαλία απείλησε από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τον Μπέιλ να επιχειρεί το σουτ εκτός περιοχής και τον Ακινφέεφ να αποκρούει. Η ευκαιρία των Ουαλών αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 11’ ο Ράμσεϊ έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και «έγραψε» το 1-0, σκάβοντας τη μπάλα πάνω από τον Ακινφέεφ.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει, αφού στο 20’ ο Τέιλορ νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ακινφέεφ δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ουαλούς. Εφτά λεπτά μετά, οι Ρώσοι έφτασαν κοντά στο 2-1, με τον Χένεσεϊ να νικά σε τετ-α-τετ τον Τζιούμπα.

Στο 30’ η Ουαλία βρέθηκε κοντά σε ένα τρίτο γκολ, με τον Ακινφέεφ να απομακρύνει με τα πόδια το πλασέ του Βόουκς. Οι Ρώσοι δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να σκοράρουν και στο 55’ ο Ακινφέεφ χρειάστηκε να επέμβει ξανά, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Μπέιλ.

Ωστόσο στο 67’ ο άσος της Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ράμσεϊ και με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 3-0, μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ παικτών με γκολ και στις τρεις αγωνιστικές της φάσης των ομίλων (μόλις 7).

Η Ρωσία πέταξε λευκή πετσέτα και στο 87’ ο Ράμσεϊ έφτασε κοντά σε ένα τέταρτο γκολ. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ουαλία εξασφάλισε ιστορική πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.