Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Κορυφή η Γαλλία, πέρασε η Ελβετία

Euro 2016: Κορυφή η Γαλλία, πέρασε η Ελβετία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2016 00:34
Γαλλία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Λιλ, έτσι οι «τρικολόρ» εξασφάλισαν την πρωτιά του 1ου ομίλου και οι Ελβετοί προκρίθηκαν στους «16» μέσω της 2ης θέσης. Τρία δοκάρια είχαν οι οικοδεσπότες.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελβετία για την τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ με αμφότερες θα δώσουν το «παρών» στα νοκ-άουτ.

Η Γαλλία εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου και θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους τρίτους, ενώ η Ελβετία θα παίξει με τον 2ο του 3ου ομίλου (Γερμανία, Πολωνία ή Β. Ιρλανδία).

Δύο δοκάρια είχε ο Πολ Πογκμπά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δοκάρι είχε και ο Ντιμιτρί Παγιέτ, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός. Το παιχνίδι είχε αρκετά ευτράπελα, αφού τρεις Ελβετοί χρειάστηκε να αλλάξουν φανέλα λόγω… σκισίματος, ενώ η μπάλα του αγώνα «έσκασε» μετά από μονομαχία του Μπεχράμι με τον Γκριεζμάν.

Το ματς:


Euro 2016: Κορυφή η Γαλλία, πέρασε η Ελβετία
Η Γαλλία πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Ελβετία, με τον Τζουρού να αστοχεί από πλεονεκτική θέση (8’). Τρία λεπτά μετά, ο Πογκμπά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ-κεραυνό, ενώ στο 12’ ο Γάλλος επιχείρησε νέο σουτ, όμως ο Ζόμερ έδιωξε σε κόρνερ.

Οι «τρικολόρ» πίεζαν ασφυχτικά τους Ελβετούς, με τον Πογκμπά να σημαδεύει για δεύτερη φορά το δοκάρι (17’) με σουτ έξω από την περιοχή. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου μέρους, καθώς η Ελβετία κατάφερε να ισορροπήσει, κόβοντας το ρυθμό των Γάλλων.

Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 55’ με τον Ζόμερ να αρνείται το γκολ στον Γκριεζμάν. Οι «τρικολόρ» πίεζαν για το νικητήριο γκολ και στο 75’ είχαν τρίτο δοκάρι με σουτ του Παγιέτ. Πέντε λεπτά μετά ο άσος της Γουέστ Χαμ επιχείρησε νέο σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και οι Γάλλοι εξασφάλισαν την πρωτιά, αφήνοντας τους Ελβετούς στη δεύτερη θέση.

Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Γαλλία 7 (4-1)
2. Ελβετία 5 (2-1)
3. Αλβανία 3 (1-3)
4. Ρουμανία 1 (2-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.