Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Εξάρα η Βαλένθια, προβάδισμα για Λεβερκούζεν, Λάτσιο

Γιουρόπα Λιγκ: Εξάρα η Βαλένθια, προβάδισμα για Λεβερκούζεν, Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 00:57
Η Βαλένθια διέλυσε με 6-0 την Ραπίντ Βιέννης στο «Μεστάγια» και προκρίθηκε από το πρώτο ματς στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Βαλένθια κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης. Η ομάδα του Γκάρι Νέβιλ κέρδισε με 6-0 τους Αυστριακούς στο «Μεστάγια», σκοράροντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «νυχτερίδες» ήταν ο Σάντι Μίνα, ο οποίος συμμετείχε στα πέντε από τα έξι γκολ!

Ο 20χρονος σκόραρε στο 4’ και στο 25’, ενώ έδωσε τρεις ασίστ στα γκολ των Παρέχο (10’), Νεγρέδο (29’) και Αντρέ Γκόμες (35’). Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό στην επανάληψη, πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ με τον Ροδρίγκο (89’).

Προβάδισμα για Λεβερκούζεν, Λάτσιο και Μπράγκα


Γιουρόπα Λιγκ: Εξάρα η Βαλένθια, προβάδισμα για Λεβερκούζεν, Λάτσιο
Με γκολ του Μπελαραμπί (26’), η Λεβερκούζεν πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Η Σπόρτινγκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 74’ λόγω αποβολής του Σεμέδο, ενώ οι «ασπιρίνες» θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Κράμερ βρήκε το δοκάρι.

Βήμα πρόκρισης και για την Λάτσιο, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι πήραν το προβάδισμα στο 12’ με γκολ του Σάμπρι, όμως η Λάτσιο απάντησε σχεδόν άμεσα με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (21’).

Οι «λατσιάλι» είχαν ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ωστόσο και το 1-1 τους δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Ολίμπικο».

Τέλος, η Μπράγκα κέρδισε με 2-1 τη Σιόν στην Ελβετία και πλέον κρατάει την πρόκριση στα χέρια της. Στοϊλίκοβιτς (13’) και Ράφα Σίλβα (62’) ήταν οι σκόρερ για τους Πορτογάλους, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Κονατέ.

Ο Φάνης Γκέκας πέρασε στο ματς στο 77’ και είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.