Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Με κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2016 16:01
Η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης για την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών έγινε δεκτή και οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με κόσμο στο ματς της Κυριακής (21/2) απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (συν πρόστιμο) για τον αναπτήρα που έπεσε στον Κουλιμπαλί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν προγραμματισμένο να παίξουν χωρίς κόσμο στο παιχνίδι της Κυριακής (21/2) με τον Ατρόμητο, ωστόσο η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των Πειραιωτών και η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση. Με την υπ’ αριθμ. 8/17-2-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει. Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη. Διαβιβάζει την δικογραφία στον αρμόδιο Πειθαρχικό Εισαγγελέα για δικές του ενέργειες".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.