Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση από τώρα για Σεβίλλη, προβάδισμα για Ντόρτμουντ και Βιγιαρεάλ

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση από τώρα για Σεβίλλη, προβάδισμα για Ντόρτμουντ και Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2016 23:15
Η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη κέρδισε με 3-0 την Μόλντε στην Ανδαλουσία και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλο προβάδισμα για Ντόρτμουντ (2-0 την Πόρτο), πρώτο βήμα για Βιγιαρεάλ (1-0 τη Νάπολι).

Η Σεβίλλη ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, καθώς κέρδισε με 3-0 την Μόλντε στην έδρα της, εξασφαλίζοντας από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Γιορέντε (35’, 47’). Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Γκαμέϊρο, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Ισχυρό προβάδισμα για Ντόρτμουντ


Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-0 την Πόρτο στο «Βεστφάλεν» και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Οι Βεστφαλοί πήραν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Πίστσεκ νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ικερ Κασίγιας.

Η Πόρτο δεν κατάφερε να αντιδράσει και η ομάδα του Τόμας Τούχελ «σφράγισε» τη νίκη στο 71’ χάρη σε γκολ του Ρόις.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 της Νάπολι στο «Μαδριγάλ» και πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο».

Η Μαουρίτσιο Σάρι άφησε στον πάγκο τους Ιγκουαϊν, Αλμπιόλ, Ινσίνιε, Άλαν και Ζορζίνιο και η Βιγιαρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, η Νάπολι ανέβασε ρυθμό και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως στο 82’ ο Σουάρες σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, χαρίζοντας τη νίκη στη Βιγιαρεάλ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.