Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα-σοκ για Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Τότεναμ

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα-σοκ για Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2016 22:48
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μίντιλαντ, παρότι πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Πρώτο βήμα για την πρόκριση η Τότεναμ, 1-1 με Φιορεντίνα στην Ιταλία.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παρέταξε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αρκετές αλλαγές και η Μίντιλαντ πήρε ιστορική νίκη με 2-1 στην Δανία, αποκτώντας μικρό προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Ρομέρο πήρε φανέλα βασικού (ο Ντε Χέα τραυματίστηκε στο ζέσταμα) και πραγματοποίησε δύο μεγάλες αποκρούσεις στο πρώτο μέρος, στις προσπάθειες των Χάνσεν (20’) και Κάντλετς (36’). Η Γιουνάιτεντ κράτησε το μηδέν και στο 37’ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Ντεπάι. Ωστόσο οι Άγγλοι δεν πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, καθώς η Μίντιλαντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 44’ χάρη σε ωραίο τελείωμα του Σίστο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, έχοντας δοκάρι με τον Λίνγκαρντ στο 55’. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η Μίντιλαντ «άγγιξε» το γκολ στο 61’, με τον Ρομέρο να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Σίστο.

Ωστόσο, στο 77’ ο Ονουάτσου βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη.

Προβάδισμα για Τότεναμ και Σεντ Ετιέν


Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα-σοκ για Γιουνάιτεντ, προβάδισμα η Τότεναμ
Η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «πετεινοί» πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Τσαντλί, πετυχαίνοντας εκτός έδρας γκολ. Η απάντηση της Φιορεντίνα ήρθε στο 59’ με τρομερό μακρινό σουτ του Μπερναντέσκι, όμως στη συνέχεια καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα πάντα μένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, με την Τότεναμ να έχει πλέον το πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Από την άλλη, μεγάλο ματς στο «Σταντ Ζοφρουά-Γκισάρ», όπου η Σεντ Ετιέν πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Βασιλεία.

Οι «στεφανουά» άνοιξαν το σκορ στο 9’με τον Σαλ, ενώ στο 39’ ο Πακέ «έγραψε» το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η Βασιλεία δεν πτοήθηκε και έφερε το σκορ στο 2-2 με γκολ του Σάμουελ (44’) και εύστοχο πέναλτι του Γιάνκο (56’).

Το τελικό 3-2 υπέρ της Σεντ Ετιέν διαμόρφωσε στο 77' ο Μπαεμπέκ, ωστόσο η Ελβετία, με δύο εκτός έδρας γκολ, διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει της ρεβάνς.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.