Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέο σόου από Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέο σόου από Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2016 23:26
Με τον Σουάρες να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Μέσι να εκτελεί πέναλτι με πάσα (!), η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Θέλτα στο «Καμπ Νου» και διατηρήθηκε στο +3 από την 2η Ατλέτικο.

Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους οπαδούς της η Μπαρτσελόνα. Με πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ισοπέδωσε με 6-1 τη Θέλτα στο «Καμπ Νου» και πήρε ακόμα μια νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Θέλτα στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, είχε δύο καλές στιγμές με Σενιέ (6’) και Πλάνας (25’) για να ανοίξει το σκορ, όμως στο 28’ μίλησε η κλάση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Άλβαρεθ, «γράφοντας» το 1-0 για την Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 39’ έφεραν το σκορ στα ίσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκουιντέτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Άλμπα. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ωστόσο το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο των Καταλανών.

Στο 47’ ο Σουάρες σημάδεψε το δοκάρι της Θέλτα, όμως στο 59’ ο Ουρουγουανός εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική μπαλιά-λόμπα του Μέσι και με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 69’ η Θέλτα είχε καλή στιγμή με σουτ του Γκουιντέτι, ενώ στο 73’ ο Μπράβο μπλόκαρε το σουτ του Βας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και η Μπαρτσελόνα «κλείδωσε» τη νίκη στο 75’. Ο Μέσι έκανε τρομερή κούρσα και έδωσε στον Νεϊμάρ, αυτός γύρισε για τον Σουάρες και ο Ουρουγουανός «έγραψε» το 3-1. Πέντε λεπτά μετά έγινε η φάση του αγώνα, με τον Μέσι να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί με πάσα (!) για τον Σουάρες, ο οποίος σκόραρε με πλασέ, κάνοντας χατ-τρικ.

Το σόου δεν τελείωσε εκεί, αφού στο 85’ ο Ράκιτιτς «έγραψε» το 5-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 90+1’ ο Νεϊμάρ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με υπέροχο πλασέ, για το τελικό 6-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.