Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Ηρακλής!

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα ο Ηρακλής!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2016 21:28
Με γκολ του Λεοζίνιο στο 72’, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφήνοντας τον «δικέφαλο» του Βορρά για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη! Ακυρώθηκε γκολ του Μυστακίδη, δεν δόθηκε πέναλτι στον Μπουλούτ.

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο «Γηραιός» πήρε τη νίκη με 1-0 και έφυγε νικητής από την Τούμπα για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2003! Στο φινάλε, ο κόσμος των γηπεδούχων χειροκρότησε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ αντέδρασε έντονα στη νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, αποδοκιμάζοντας παίκτες και τεχνικό τιμ. Μάλιστα, μερίδα οπαδών φώναξε συνθήματα κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 3’ είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Πέλκα να κάνει τη σέντρα και τον Καρασαλίδη να διώχνει τελευταία στιγμή προ του Κίτσιου. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εγκλωβίστηκε από τους φιλοξενούμενους και αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Ηρακλής ήταν άριστα στημένος και δεν επέτρεπε στην ομάδα του Τούντορ να κυκλοφορήσει εύκολα τη μπάλα. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς αξιόλογες φάσεις, αφού ούτε οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να φτάσουν στα καρέ του Βελλίδη. Μετά το 3ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά στο 39’, με τον Μπερμπάτοφ να πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 50’ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μυστακίδη, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ δεν ήταν οφσάιντ, όμως ο επόπτης θεώρησε ότι έχει συμμέτοχη στη φάση ο εκτεθειμένος Μπερμπάτοφ, που όμως δεν ακουμπά την μπάλα.

Εννέα λεπτά μετά, ο Ηρακλής είχε «χρυσή» ευκαιρία για να ανοίξει αυτός το σκορ, όμως ο Βέλλιος δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βελλίδη. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης οι άνθρωποι του Ηρακλή ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Μπουλούτ, ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο 71’ ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς, με τον Πέλκα να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το πλήρωσαν στο επόμενο λεπτό. Μετά από πάσα του Βέλλιου, ο Λεοζίνιο πέρασε τον Τζαβέλλα και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Βελλίδη, «γράφοντας» το 1-0 για τον Ηρακλή.

Ο ΠΑΟΚ, που έχασε με τραυματισμό τον Μπερμπάτοφ, δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και το τελικό 1-0 υπέρ του Ηρακλή τον άφησε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη! Στις καθυστερήσεις, ο Βίτορ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Πορτουλίδη και θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το τελικό αποτέλεσμα έκανε έξαλλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που αποδοκίμασε τους πάντες. Μάλιστα, μερικοί οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια της ομάδας τους, ενώ δημιουργήθηκε ένταση έξω από την μικρή ζώνη, με οπαδούς να πετούν πέτρες στην Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει πλέον έντονη φημολογία που θέλει τον Ιγκόρ Τούντορ αλλά και τον Φρανκ Άρνεσεν να αποχωρούν από την ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.