Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με εξάρα η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέσπασε με εξάρα η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2016 18:26
Η Λίβερπουλ ξέσπασε για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και διέλυσε με 6-0 την ουραγό Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», έχοντας έξι διαφορετικούς σκόρερ (Στάριτζ, Μίλνερ, Τσαν, Οριγκί, Κλάιν, Τουρέ).

Η Άστον Βίλα πλήρωσε τα... σπασμένα για τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Γουέστ Χαμ στο Κύπελλο, καθώς οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 6-0 τους «χωριάτες» στο «Βίλα Παρκ», επιστρέφοντας με εντυπωσιακό τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 16’ ο Στάριτζ άνοιξε το… χορό των γκολ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ από τις 26 Σεπτεμβρίου (ξανά κόντρα στην Βίλα). Τη σκυτάλη πήρε ο Μίλνερ, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέσσερα γκολ σε διάστημα 13 λεπτών.

Στο 58’ ο Τσαν ανέβασε τον δείκτη του σκορ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 63’ ο Ορίτζι πλάσαρε σωστά για το 4-0. Δύο λεπτά μετά, ο Κλάιν μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 71’ ο Τουρέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Η Λίβερπουλ έφτασε τους 38 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση, όντας στο -2 από Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ και στο -3 από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα παρέμεινε στην τελευταία θέση και πολύ δύσκολα θα καλύψει τη διαφορά 8 βαθμών που τη χωρίζουν από τις ασφαλές θέσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.