Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κανονιά… τίτλου στο 90+5’ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Κανονιά… τίτλου στο 90+5’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2016 18:04
Με γκολ του Γουέλμπεκ στο 90+5’, η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λέστερ στο «Έμιρειτς» και έβαλε… φωτιά στη μάχη του τίτλου. Με 10 παίκτες από το 54' οι «αλεπούδες», που είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Βάρντι (45’).

Η Λέστερ ήταν έτοιμη να φύγει με «χρυσό» βαθμό από το Λονδίνο, όμως ο Γουέλμπεκ με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε στην Άρσεναλ τη μεγάλη νίκη (2-1), που την φέρνει σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 2ο λεπτό του αγώνα, με τον Αλέξις να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς η Λέστερ έκλεισε τους χώρους και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 10’ η Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Καντέ στην περιοχή, ενώ έξι λεπτά μετά ο Βάρντι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσεχ του αρνήθηκε το γκολ με εκπληκτική επέμβαση. Με εξαίρεση ένα σουτ του Αλέξις στο 25’, που έσωσε σωτήρια ο Μόργκαν, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και η Λέστερ πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο 45’ ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι πέφτοντας πάνω στον Μονρεάλ και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, δίνοντας το προβάδισμα στις «αλεπούδες». Οι «κανονιέρηδες» καλούνταν να ανατρέψουν τα δεδομένα στην επανάληψη και στο 54’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς, αφού ο Σίμπσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Ζιρού.

Ο Ρανιέρι απέσυρε τους Μαχρέζ και Οκαζάκι, ο Βενγκέρ έριξε στο ματς τους Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ και οι δύο άσοι έφεραν… τούμπα το ματς. Στο 70’ ο Γουόλκοτ εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά-πάσα του Ζιρού και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 90+5’ ο Γουέλμπεκ πήρε την κεφαλιά, μετά από φάουλ το Οζίλ, λυτρώνοντας την Άρσεναλ. Ο Άγγλος επιθετικός επανήλθε μετά τον Απρίλιο του 2015 και χάρισε στους «κανονιέρηδες» τη μεγάλη νίκη, που φέρνει τους «κανονιέρηδες» στο -2 από την κορυφή!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.