Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βεργέτης από τον πάγκο του Αστέρα

Τέλος ο Βεργέτης από τον πάγκο του Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 13:38
Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Στάικος Βεργέτης. Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πάντως θα μείνει στον σύλλογο, αναλαμβάνοντας άλλο πόστο!

Μια ημέρα μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Στάικο Βεργέτη! Ο 40χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τους Αρκάδες τον Σεπτέμβριο του 2013 και ήταν ο μακροβιότερος προπονητής σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Έλληνας τεχνικός, αποτελεί τον πρώτο προπονητή στην ιστορία του αρκαδικού συλλόγου που οδήγησε την ομάδα σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα στου Γιουρόπα Λιγκ τις σεζόν 2014-15 και 2015-16.

Ο 40χρονος αφήνει τον Αστέρα στην 5η θέση του πρωταθλήματος, όμως δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, αφού στην ανακοίνωση τονίζεται ότι θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον ΑΣΤΕΡΑ και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

Αναλυτικά, η δήλωση του Στάικου Βεργέτη:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμισι χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.