Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: «Σφράγισε» την πρόκριση η Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: «Σφράγισε» την πρόκριση η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 01:45
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» και με συνολικό σκορ 5-2 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για έκτη σερί χρονιά εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 3-1 την Μπιλμπάο στο «Καμπ Νου» και άφησαν εκτός συνέχειας τους περσινούς φιναλίστ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12’ άνοιξε το σκορ με τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Γι’ άλλο ένα ματς, η άμυνα της Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε προβλήματα και στο 15’ η Μπιλμπάο έφτασε κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ, με τον Αντούριθ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό μετά το μισάωρο και στο 39’ «άγγιξαν» την ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Η ομάδα του Ενρίκε μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53’ έκρυψε τη μπάλα φτάνοντας στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Σουάρες.

Η Μπιλμπάο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 81’ ο Πικέ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά «κλειδώνοντας» την πρόκριση της Μπαρτσελόνα. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις με τρομερό τελείωμα μέσα από την περιοχή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.