Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Θρίαμβος για Γιουβέντους!

Κύπελλο Ιταλίας: Θρίαμβος για Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 00:54
Με τον Μοράτα να πετυχαίνει δύο γκολ, η Γιουβέντους ισοπέδωσε με 3-0 την Ίντερ στο Τορίνο και είναι μια «ανάσα» από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μετά την τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα, η Γιουβέντους πηγαίνει… τρένο και στο Κύπελλο! Η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 3-0 την Ίντερ στο Τορίνο και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε την υπεροχή και στο 34’ ο Κουαδράδο κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο από τον Μουρίγιο. Ο Μοράτα ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ από τον Οκτώβριο!

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό και στο 63’ ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιράντα, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους «νερατζούρι» , αφού στο 70’ ο Μουρίγιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Μοράτα έχασε ευκαιρία για χατ-τρικ, όμως στο 83’ ο νεοεισελθόντας Ντιμπάλα σκόραρε με πλασέ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.