Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετη νίκη για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2016 17:49
Η Τσέλσι άφησε στο… 2015 τον κακό της εαυτό και με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ», παίρνοντας σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Γκολ και ασίστ ο Κόστα, γκολάρα ο Γουίλιαν.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Τσέλσι πανηγύρισε ο Γκούς Χίντινκ. Οι «μπλε» θύμισαν την ομάδα που πήρε τον τίτλο την περασμένη σεζόν, επικρατώντας με 3-0 της Κρίσταλ Πάλας μέσα στο «Σέλχαστ Παρκ».

Οι γηπεδούχοι, που είχαν αρκετές απουσίες (Καμπάιγ, Μπολασί, Γουίκαμ), πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο είχαν πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ενδεικτική η φάση στο 25’ όταν ο Κάμπελ βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή, όμως το σουτ του ήταν κάκιστο.

Η Τσέλσι, που από το 15’ έχασε με τραυματισμό τον Έντεν Αζάρ, κέρδισε μέτρα και στο 29’ πήρε το προβάδισμα με τον Όσκαρ. Ο Φάμπρεγας πέρασε ωραία κάθετη πάσα, ο Κόστα έφυγε τετ α τετ και έδωσε στον Όσκαρ, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία, «γράφοντας» το 1-0.

Μετά το γκολ, οι «μπλε» πήραν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και απειλούσαν για ένα δεύτερο τέρμα. Στο 36’ ο Αθπιλικουέτα αστόχησε σε τετ-α-τετ, όμως στο 60’ ο Γουίλιαν έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Χένεσι. Έξι λεπτά μετά, ο Γουίλιαν έκανε τρομερή κούρσα από τα δεξιά και επιχείρησε το σουτ, ο Χενεσί απέκρουσε αλλά ο Κόστα εξ' επαφής σκόραρε για το 3-0.

Η ομάδα του Χίντινκ έλεγχε απόλυτα το ρυθμό και είχε ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ. Στο 82’ ο Ντιλέινι έκανε σωτήριο τάκλιν στον Κόστα, ενώ στο 87’ το σουτ του πολιτογραφημένου Ισπανού ήταν άστοχο. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ που άφησε την Κρίσταλ Πάλας στην 7η θέση και επέτρεψε στην Τσέλσι να ανέβει στην 14η θέση με 23 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.