Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» (ξανά) ο Καρέλης

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» (ξανά) ο Καρέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 21:50
Με πρωταγωνιστή τον Καρέλη (γκολ και ασίστ) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα στην άδεια Λεωφόρο και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την ΑΕΚ. Δοκάρι πριν το 2ο γκολ είχαν οι Αρκάδες.

Μετά το νικητήριο γκολ στη Βέροια, ο Νίκος Καρέλης ήταν ξανά ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας άσος έγραψε το 1-0 στο 72’ με εξαιρετικό σουτ και ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Καλτσά στο 90+3’. Είχε καλές στιγμές για γκολ ο Αστέρας, που στο 90+1’ «άγγιξε» το 1-1 με δοκάρι του Κουρμπέλη.

Κακό παιχνίδι με αργό ρυθμό και ελάχιστες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αφού οι ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές στην άμυνα και δεν έπαιρναν ρίσκα στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή αλλά έκανε εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Αστέρα. Η μοναδική αξιόλογη φάση άνηκε στους γηπεδούχους, καθώς στο 36’ ο Νίκο Φερνάντες δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει μετά από σέντρα του Γιαννούλη.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Στραματσιόνι έριξε στο ματς τον Καλτσά αντί του Αμπέιντ, κίνηση που έδωσε ταχύτητα στους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και μέχρι το 55’ είχε τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει…

Στο 47’ ο Σανκαρέ έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Καρέλη, ενώ στο 53’ ο Εσιέν έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Καλτσά, όμως ο Μπαντής αντέδρασε σωστά, κρατώντας το μηδέν. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πέτριτς έκανε το τακουνάκι για τον Καρέλη ο οποίος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 62’, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σανκαρέ βρέθηκε ολομόναχος σε θέση βολής, όμως ο Αφρικανός έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε το γκολ σ’ αυτή τη φάση και στο 72’ κατάφερε να σκοράρει με εξαιρετικό σουτ του Καρέλη, ο οποίος «έγραψε» το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να απαντήσουν, όμως ο Γιάννου δεν κατάφερε να νικήσει τον Στιλ σε τετ-α-τετ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν αρκετά ρίσκα και στο 90+1’ «άγγιξαν» την ισοφάριση, καθώς ο Κουρμπέλης από το μισό μέτρο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Το 1-1 δεν έγινε ποτέ και ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη. Μετά από κεφαλιά του Ζέκα, ο Καρέλης μπήκε στην περιοχή και έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Καλτσά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.