Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Κόντρα στην Γκουανγκζού του Σκολάρι η Μπαρτσελόνα

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Κόντρα στην Γκουανγκζού του Σκολάρι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 14:47
Η Γκουανγκζού του Σκολάρι κέρδισε με 2-1 την Κλαμπ Αμέρικα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Κόντρα στην Σάνφρεσε η Ρίβερ Πλέιτ.

Τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων έμαθε η Μπαρτσελόνα. Η κινεζική Γκουανγκζού επικράτησε με ανατροπή (2-1) της Κλαμπ Αμέρικα στην Οσάκα και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μεξικού, που παίρνει μέρος στο θεσμό ως κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Βόρειας/Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής, άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό με κεφαλιά του Περάλτα. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ασίας ισοφάρισε το σκορ στο 80’ με τον Λονγκ και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 90+3’ με κεφαλιά του Παουλίνιο.

Έτσι, η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπαρτσελόνα, σε παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30.

Στον άλλο ημιτελικό η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ρίβερ Πλέιτ θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα, Σάνφρεσε Χιροσίμα, η οποία κέρδισε με 3-0 την πρωταθλήτρια Αφρικής, Μαζέμπε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.