Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε αλλά αποδοκιμάστηκε ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε αλλά αποδοκιμάστηκε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 17:02
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντομίνγκες που έχασε και πέναλτι. Με δέκα παίκτες από το 45’ οι Αγρινιώτες που ζητάνε επιθετικό φάουλ στη φάση της αποβολής.

Επηρεασμένος από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ήταν κακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο παρά τη νίκη με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και τα βρήκαν σκούρα κόντρα στον καλά οργανωμένο Παναιτωλικό, ο οποίος έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στην ομάδα του Σίλβα να απειλήσει.

Ενδεικτικό ότι οι δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθαν από εκτελέσεις κόρνερ, όμως ο Μιλιβόγιεβιτς αστόχησε και στις δύο περιπτώσεις. Στο 17’ ο Κυριακίδης σταμάτησε την κεφαλιά του και στο 23', το δεξί σουτ του Σέρβου έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 18’ όμως ο Ρουσκουγιέδα αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 45’, καθώς ο διαιτητής απέβαλε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κυριακίδη επειδή βγήκε εκτός περιοχής και σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, ανατρέποντας και τον Ιντέγε. Βέβαια δευτερόλεπτα πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων έσπρωξε τον Χαντάκια, αλλά ο Παπαδόπουλος έδειξε «παίζεται».

Τελικώς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσόρι έπιασε ένα ωραίο σουτ, το οποίο πέρασε από τα πόδια του Ιντέγε και κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανάκου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (55’) ο Αργεντινός θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα, ωστόσο εκτέλεσε άστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Καμπιάσο από τον Μάκο. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ολυμπιακός έδειχνε μπλοκαρισμένος και η επόμενη καλή του στιγμή ήρθε είκοσι λεπτά μετά, με τον Φορτούνη να σουτάρει στο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 13x13, ωστόσο γνώρισαν τις αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.