Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέσυρε τη Ρόμα η Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέσυρε τη Ρόμα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2015 00:05
Έχοντας… φόρα από την τεσσάρα στο «κλάσικο», η Μπαρτσελόνα διέσυρε και την Ρόμα, την οποία κέρδισε με 6-1 στο «Καμπ Νου», «σφραγίζοντας» με εντυπωσιακό τρόπο την πρωτιά του ομίλου. Περνάνε άμα νικήσουν την ΜΠΑΤΕ οι «τζιαλορόσι», αφού η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να κερδίσει στο Μπορίσοφ (1-1).

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρόμα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν εμφατική νίκη με 6-1 στο «Καμπ Νου» και εξασφάλισαν την πρωτιά του ομίλου.

Οι «μπλαουγκράνα» «καθάρισαν» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη, αφού πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 16’ ο Ντάνι Άλβες «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Σουάρες και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα, προτού ο Μέσι τη στείλει στα δίχτυα με ωραίο «τσίμπημα» προ του Σέζνι.

Στο 44’ ο Σουάρες έπιασε το σουτ στην κίνηση, μέσα από στην περιοχή, «γράφοντας» το 3-0 και στο 56’ ο προωθημένος Πικέ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, μετά από ασίστ του Μέσι. Τρία λεπτά μετά ο Αργεντινός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, σκοράροντας με διπλή προσπάθεια, έπειτα από πάσα του Σουάρες. Όλα τα… λεφτά το κοντρόλ του Νεϊμάρ με τακουνάκι στο ξεκίνημα της φάσης!

Στο 77’ ο Σέζνι έπιασε πέναλτι του Νεϊμάρ, ωστόσο ο Αντριάνο πήρε το… ριμπάουντ και έκανε το 6-0. Τρία λεπτά μετά ο Μέσι έχασε τετ-α-τετ, και την ευκαιρία να πετύχει χατ-τρικ και στο 82’ η Ρόμα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Τζέκο δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν. Αυτό έγινε στο φινάλε του αγώνα, με τον Βόσνιο να διαμορφώνει το τελικό 6-1 με κεφαλιά.

Βασικός για την Ρόμα αγωνίστηκε ο Μανωλάς (στον πάγκο έμεινε ο Τοροσίδης), με τους «τζιαλορόσι» να χρειάζονται νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΜΠΑΤΕ για να πάρουν την πρόκριση.

Η ιταλική ομάδα υπερισχύει στην ισοβαθμία με την Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε στο 1-1 με την ΜΠΑΤΕ στο Μπορίσοφ και πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Οι «ασπιρίνες» πλήρωσαν το λάθος του Λένο στο ξεκίνημα του αγώνα (1’) και δέχτηκαν γκολ από τον Γκορντέιτσουκ. Η γερμανική ομάδα είχε την υπεροχή και στο 68’ έφερε το ματς στα ίσα με ωραία λόμπα του Μεχμέντι. Ωστόσο το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ και το 1-1 φέρνει την ομάδα του Σμιντ σε πολύ δύσκολη θέση.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 13
2. Ρόμα 5
3. Λεβερκούζεν 5
4. ΜΠΑΤΕ 4

Τελευταία αγωνιστική (9/12): Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα, Ρόμα - ΜΠΑΤΕ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.