Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ήττα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 18:55
Η Μπαρτσελόνα… έσπασε τα δοκάρια κόντρα στη Σεβίλλη και οι Ανδαλουσιανοί πήραν σπουδαία νίκη με 2-1 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», υποχρεώνοντας τους «μπλαουγκράνα» σε δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα. Κρον-Ντέλι (52’) και Ιμπόρα (58’) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσαν με Νεϊμάρ οι Καταλανοί.

Ο Σέρχιο Ρίκο, τα δοκάρια και τα άσχημα τελείωματα των παικτών της Μπαρτσελόνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της Σεβίλλη. Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», οι Ανδαλουσιανοί κέρδισαν με 2-1 τους Καταλανούς και πήραν εκδίκηση για την ήττα του Αυγούστου στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Οι Καταλανοί έπαιζαν χωρίς τους τραυματίες Μέσι και Ινιέστα, ωστόσο θα μπορούσαν να πάνε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 23’ η τύχη δεν ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, η οποία χτύπησε τρεις φορές το σίδηρο, κύλησε τη γραμμή, αλλά ποτέ δεν την πέρασε. Μάλιστα ο Πικέ αντί να κάνει την προβολή, απλά κοιτούσε τη μπάλα που δεν… ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα!

Στο 39’, η Μπαρτσελόνα είχε ακόμα ένα δοκάρι, αφού το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σουάρες χτύπησε στη συμβολή του αριστερού δοκαριού και κατέληξε άουτ. Η Σεβίλλη κράτησε το μηδέν και στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα των Καταλανών, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε έξι λεπτά.

Στο 52’ ο Γκαμέιρο έκανε το γύρισμα και ο αφύλαχτος Κρον Ντέλι άνοιξε το σκορ μέσα από την περιοχή. Έξι λεπτά μετά ο Δανός έκανε την σέντρα για τον Ιμπόρα, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με ωραία κεφαλιά.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Ρίκο είπε τρεις φορές «όχι» στον Νεϊμάρ. Στο 63’ ο Βραζιλιάνος πέρασε όποιον βρήκε αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ απόκρουσε σωτήρια το σουτ του. Ένα λεπτό μετά, ο τερματοφύλακας της Σεβίλλη τον σταμάτησε σε τετ-α-τετ και στη συνέχεια… απογειώθηκε, αποκρούοντας νέο σουτ του Βραζιλιάνου.

Τελικά, ο Νεϊμάρ κατάφερε να νικήσει τον Ρίκο από την άσπρη βούλα. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Τρεμουλινάς (βρίσκονταν οριακά εντός περιοχής) και ο Βραζιλιάνος μείωσε σε 2-1, στο 100ο παιχνίδι του με τους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα πίεσε για το 2-2 και είχε νέο δοκάρι στο 78’ με κοντινή προβολή του Σάντρο, ενώ στο 85’ το σουτ του Άλμπα από πλεονεκτική θέση βρήκε σε αμυντικό και η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Ρίκο. Η Σεβίλλη άντεξε την ασφυχτική πίεση της Μπαρτσελόνα και πήρε τη νίκη, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς σε δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ:




Η απίστευτη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.