Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Αγκουέρο διέλυσε την Νιούκαστλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Αγκουέρο διέλυσε την Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 18:47
Με τον Σέρχιο Αγκουέρο να γίνεται… Λεβαντόφσκι, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε διάστημα 20 λεπτών, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-1 την Νιούκαστλ στο «Έτιχαντ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Η Νιούκαστλ… τόλμησε να προηγηθεί στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να… νευριάσει τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός με πέντε γκολ σε 20 λεπτά, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των «πολιτών» με 6-1 στο «Έτιχαντ».

Η Σίτι μπήκε δυνατά και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Μίτροβιτς στο 18ο λεπτό. Το γκολ αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους και η Νιούκαστλ είχε καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Ο Χαρτ είπε όχι σε προσπάθειες των Μίτροβιτς και Σισοκό και η Σίτι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42’ με τον Αγκουέρο, πηγαίνοντας με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος μόνο μία ομάδα βγήκε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Σίτι.

Οι «πολίτες» έφεραν… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Αγκουέρο σε διάστημα ενός λεπτού (49’, 50’), ενώ στο 54΄ ο Ντε Μπρούιν «έγραψε» το 4-1 με εκπληκτικό γυριστό σουτ. Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Αγκουέρο, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο γκολ (60’, 62’), φτάνοντας τα πέντε τέρματα σε διάστημα 20 λεπτών.

Ο Αργεντινός σημείωσε πέντε γκολ σ’ ένα παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ και έγινε ο 5ος που τα καταφέρνει μετά τους Άλαν Σίρερ, Ζερμέν Ντεφό, Άντι Κόουλ και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Μάλιστα, ο «Κουν» έφτασε τα 84 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας τη συγκομιδή των Τέβες και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το 6-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σίτι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας προσωρινά στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.