Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Την άμεση παραίτηση Μπλάτερ ζητούν Coca-Cola, McDonald’s, «όχι» απαντά ο ίδιος!

Την άμεση παραίτηση Μπλάτερ ζητούν Coca-Cola, McDonald’s, «όχι» απαντά ο ίδιος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 02:11
Την άμεση παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA απαιτούν τέσσερις μεγάλοι χορηγοί της παγκόσμιας ομοσπονδίας, μετά την είδηση ότι ο 79χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο των ελβετικών εισαγγελικών Αρχών. «Δεν παραιτούμε» η θέση του ίδιου.

Αυξάνεται η πίεση για τον Σεπ Μπλάτερ, καθώς τέσσερις μεγάλοι χορηγοί της FIFA (Coca-Cola, Mc Donald’s, Visa, Budweiser) απαιτούν την άμεση παραίτηση του από την προεδρία της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μετά την ανακοίνωση των ελβετικών εισαγγελικών Αρχών πως ερευνούν συγκεκριμένα τον 79χρονο για προσωπική εμπλοκή στο σκάνδαλο που ταλανίζει την ομοσπονδία.

«Για το καλό του ποδοσφαίρου, καλούμε τον Ζόσεφ Μπλάτερ να παραιτηθεί άμεσα έτσι ώστε να ξεκινήσει μια βιώσιμη μεταρρυθμιστική διαδικασία. Κάθε μέρα που περνά, η εικόνα και η φήμη της FIFA ξεθωριάζει» αναφέρει μεταξύ άλλων η τοποθέτηση της Coca-Cola, η οποία ήταν η πρώτη που εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Ελβετού.

Παρά τις πιέσεις των χορηγών, ο δικηγόρος του προέδρου της FIFA δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν θα παραιτηθεί γιατί κάτι τέτοιο «δεν θα ήταν προς το συμφέρον της FIFA, ούτε θα προωθήσει τη διαδικασία της μεταρρύθμισης»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.