Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: «Χρυσός» βαθμός για Αλβανία (video)

Προκριματικά Euro: «Χρυσός» βαθμός για Αλβανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2015 00:46
Η Αλβανία ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Δανία στην Κοπεγχάγη και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro, αφού ισοβαθμεί με τους Δανούς στη δεύτερη θέση, έχοντας παιχνίδι λιγότερο.

Ακόμα ένα βήμα για την ιστορική πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 έκανε η Αλβανία. Η γειτονική μας χώρα έμεινε στο 0-0 με την Δανία στην Κοπεγχάγη και διατηρήθηκε στην 2η θέση μαζί με τους Δανούς, όμως οι Αλβανοί έχουν ματς λιγότερο!

Η Δανία είχε τις περισσότερες καλές στιγμές για να σκοράρει με κορυφαία τη φάση στο 56’, όταν ο Γιόργκενσεν έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Μπερίσα απόκρουσε εντυπωσιακά.

Η Αλβανία κράτησε το μηδέν και μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όμως ο Ρόσι δεν κατάφερε να νικήσει τον Σμάιχελ από πλάγια θέση.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σερβία κέρδισε με 2-0 την Αρμενία στην έδρα της και κατάφερε να φύγει από το... -2 (λόγω τιμωρίας). Χαϊραπετιάν (21’ αυτ) και Λιάιτς (53’) πέτυχαν τα γκολ για τους Σέρβους που φυσικά δεν έχουν μαθηματικές ελπίδες ούτε για την 3η θέση.

Στον πάγκο έμεινε ο μέσος του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου


1. Πορτογαλία 12 (5)
2. Δανία 11 (6)
3. Αλβανία 11 (5)
4. Σερβία 1 (6)
5. Αρμενία 1 (6)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.