Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρόμπεν

Χάνει Ολυμπιακό ο Ρόμπεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2015 20:01
Ο Άριεν Ρόμπεν θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα με πρόβλημα τραυματισμού και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ο Άριεν Ρόμπεν θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες και δεν θα βρεθεί στην αποστολή της Μπάγερν για το ματς με τον Ολυμπιακό στις 16 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολλανδός άσος ένιωσε πόνους στη βουβωνική χώρα στο χθεσινό ματς της Εθνικής Ολλανδίας με την Ισλανδία και αποχώρησε στο 31ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό, ο 31χρονος θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Άουγκσμπουργκ (12/9), Ντάρμσταντ (19/9), Βόλφσμπουργκ (22/9) και Μάιντς (29/9) ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ στις 4 Οκτωβρίου.

Παράλληλα θα λείψει από το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (29/9) για το Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Ολλανδίας με την Τουρκία (6/9), όπου κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η 3η θέση του πρώτου ομίλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.