Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τούντορ: «Μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση»

Τούντορ: «Μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2015 16:59
Μια καλύτερη κλήρωση επιθυμούσε ο Ίγκορ Τούντορ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μαζί με Ντόρτμουντ, Κρασνοντάρ και Καμπάλα και το πιο πιθανό είναι ότι θα διεκδικήσει την 2η θέση μαζί με την ρωσική ομάδα, που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη της χώρας.

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης και τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Αναλυτικά ο Τούντορ μίλησε:


Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης:

"Είναι μία κλήρωση που θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο φαβορί του ομίλου, είναι φαβορί όλης της διοργάνωσης. Η Κράσνονταρ είναι καλή ομάδα και η Γκαμπάλα είναι η ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τις πιθανότητές μας και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε".

Για το αν το πρόγραμμα θα παίξει το ρόλο του:

"Θα πρέπει να παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα τις δούμε και θα τις αναλύσουμε. Να δούμε τα στοιχεία τους . Μόλις συμβεί αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα".

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχουν οι νέοι παίκτες σε ένα ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ:

"Το θέμα δεν είναι αν είσαι νέος ή όχι. Το θέμα είναι αν είσαι ποδοσφαιριστής ή όχι, αν έχεις προσωπικότητα ή όχι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους".

Για το αν αγχώνεται για τη μεταγραφή του φορ:

"Δεν σκέφτομαι τις μεταγραφές, σκέφτομαι τη δουλειά και τα παιχνίδι. Τώρα πάμε στα Γιάννινα και θα πάμε για να κερδίσουμε".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.