Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς «Φίνμπο», Μαζουακού και Μπουλαχάκη ο Ολυμπιακός

Χωρίς «Φίνμπο», Μαζουακού και Μπουλαχάκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2015 16:49
Φινμπόγκασον, Μαζουακού και Μπουχαλάκης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό, σε αντίθεση με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Μάρκο Σίλβα.

Με τρεις απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός τους Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Αρτούρο Μαζουακού και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Ισλανδός επιθετικός είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι από την προπόνηση της Τετάρτης (26/8) και θα προφυλαχτεί, ενώ οι Μαζουακού και Μπουχαλάκης έμειναν εκτός αποστολής λόγω των προβλημάτων που έβγαλαν σε δεξιό δικέφαλο και αριστερό τετρακέφαλο αντίστοιχα.

Το κενό του Φινμπόγκασον θα καλύψει πιθανότατα ο Χαρά, ενώ ο Σαλίνο θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μαζουακού. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Μιλιβόγιεβιτς, αφού Μανιάτης και Ζντιέλαρ παραμένουν εκτός. Το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Καμπιάσο, παρότι δεν είναι 100% έτοιμος, εκτός αν ο Σίλβα επιλέξει σχήμα με έναν αμυντικό χαφ.

Στα θετικά η επιστροφή του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Χάρα, Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.