Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αραβίδης, Πλατέλλας και Κίτσιου στην Εθνική

Αραβίδης, Πλατέλλας και Κίτσιου στην Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2015 15:58
Στην αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια των προκριματικών με Φινλανδία και Ρουμανία συμπεριλήφθηκαν οι Χρήστος Αραβίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας και Στέλιος Κίτσιου.

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνουν οι κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία και Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016.

Ο λόγος για τους Χρήστο Αραβίδη και Βαγγέλη Πλατέλλα της ΑΕΚ αλλά και τον Στέλιο Κίτσιου του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα.

Στην «γαλανόλευκη» επιστρέφουν οι Χοσέ Χολέμπας και Θανάσης Πέτσος, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Φινλανδία λόγω καρτών.

Η αποστολή: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Θανάσης Πέτσος, Παναγιώτης Κονέ, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας εναντίον της Φινλανδίας θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:45 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και η αναμέτρηση με την Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:45 στην «Arena Națională» του Βουκουρεστίου.

Οι προπονήσεις της Εθνικής θα αρχίσουν την Δευτέρα και ώρα 18:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.