Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα χωρίς να… φορτσάρει

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα χωρίς να… φορτσάρει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 23:49
Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με το… δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του. Φορτούνης (25'), Μπουχαλάκης (72') και Ντοσεβί (90+1') οι σκόρερ, ίσως υπήρχε χέρι στο πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα τις φετινές του υποχρεώσεις στην Σούπερ Λιγκ. Χωρίς να ανεβάσουν ταχύτητα, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» και πήραν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Φορτούνης (25'), Μπουχαλάκης (72') και Ντοσεβί (90+1') ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με το τελικό 3-0 να έρχεται πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ. Μάλιστα, στο πρώτο γκολ ίσως υπήρχε χέρι στο κοντρόλ, αν και τα ριπλέι δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρα.

Κορυφαίος του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος εκτός από το γκολ, έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Μπουχαλάκη και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αλλαγής του. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη, ενώ ο Φινμπόγκασον κλείστηκε και δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα από τους συμπαίκτες του.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Τριάρα χωρίς να… φορτσάρει
Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας του Πανιωνίου. Η πρώτη φάση για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 6ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, που πέρασε πάνω από δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Ομάρ επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε απόκρουση.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 25’, όταν ο Ντουρμάζ γύρισε στον Φορτούνη, αυτός έκανε το κοντρόλ (ίσως υπήρχε χέρι) και πλάσαρε με το δεξί στην απέναντι γωνία για το 1-0.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να απαντήσει στο 28’, καθώς ο Μπουμάλ ευνοήθηκε από τις κόντρες και σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως δεν είχε καλή ισορροπία και η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός έψαξε στα υπόλοιπα λεπτά ένα δεύτερο γκολ, απειλώντας στο 41’ με ένα άστοχο σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 45’ ο Πάρντο έκανε το γύρισμα, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στην επανάληψη, όταν μετά από λάθος του Σιόβα στο 52’ , ο Μπακασέτας επιχείρησε το σουτ, όμως ο Ρομπέρτο απόκρουσε σωτήρια. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή ευκαιρία στο 58’ με σουτ του Φορτούνη και στο 72’ «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Μπουχαλάκη.

Ο Έλληνας μέσος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Χατζηισαΐα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 81’ ο Ντουρμάζ «άγγιξε» το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντοσεβί με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.