Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Σφαλιάρα» με το… καλημέρα για Γιουβέντους!

Σέριε Α: «Σφαλιάρα» με το… καλημέρα για Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 20:59
«Βόμβα» με το… καλημέρα στην Σέριε Α. Η Ουντινέζε κέρδισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Γιουβέντους στο Τορίνο και υποχρέωσε την «Γηραιά Κυρία» στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα μετά από 47 παιχνίδια! Σκόρερ ο Τερό στο 78’, μετά από εξαιρετική σέντρα του Παναγιώτη Κονέ.

Με το αριστερό ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» είχε 33 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 40 εντός έδρας πρεμιέρας, ωστόσο αυτή τη φορά ηττήθηκε με 1-0 από την Ουντινέζε στο Τορίνο και ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, ωστόσο ο Ορέστης Καρνέζης αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε και ο Κονέ «έφτιαξε» το γκολ του Τερό (78’), με το οποίο η Ουντινέζε «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς από το «Juventus Stadium».

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 4ο λεπτό, όταν ο Κομάν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Καρνέζης μπλόκαρε εύκολα. Στο 19’ το σουτ του Λιχστάινερ έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Ελβετός είχε νέα ευκαιρία στο 32’, όμως ο Καρνέζης πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση, κρατώντας το μηδέν.

Πέντε λεπτά μετά ο Μάντζουκιτς είχε νέα καλή στιγμή με κεφαλιά, που έφυγε άουτ, ενώ ο Κροάτης φορ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 62’, καθώς βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα και η φάση χάθηκε.

Η Γιουβέντους έψαχνε το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα και η Ουντινέζε σόκαρε τους γηπεδούχους στο 78’, παίρνοντας προβάδισμα με τον Τεβό. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Κονέ και «έγραψε» το 1-0 από κοντά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και μάλιστα η Ουντινέζε είχε κάποιες καλές στιγμές με αντεπιθέσεις για ένα δεύτερο γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.