Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Μπαρτσελόνα (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2015 01:19
Η Μπαρτσελόνα είχε τρία δοκάρια κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη (3-1) σε φιλικό παιχνίδι στις ΗΠΑ για το International Champions Cup. Ρούνεϊ (8’), Λίνγκαρντ (65’) και Γιανουζάι (90’) τα γκολ, μείωσε στο 89’ ο Ραφίνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1της Μπαρτσελόνα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Levi's Stadium» της Καλιφόρνια.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, που έπαιζαν χωρίς τους Μέσι και Νεϊμάρ, ξεκίνησαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Σουάρες σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δυο λεπτά μετά ο Σέρτζι Ρομπέρτο βγήκε τετ α τετ με τον Ντε Χέα, όμως ο Ισπανός γκολκίπερ μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το μηδέν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε το γκολ και κατάφερε να προηγηθεί στο 8’, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Γιανγκ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρούνεϊ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 1-0!

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει και στο 42’ είχε νέο δοκάρι με σουτ του Σουάρες από το ύψος της περιοχής. Οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διπλασίασε το προβάδισμα της στο 65’ με πλασέ του νεοεισελθέντα Λινγκαρντ.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς αρκετούς νεαρούς παίκτες. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να πετύχει 3ο γκολ στο 68’ με σουτ του Γιανουζάι και τρία λεπτά μετά ο Μουνίρ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, το 3ο της Μπαρτσελόνα στο ματς.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πίεσε προκειμένου να μειώσει στο παιχνίδι και τα κατάφερε στο 89’ με όμορφο σουτ του Ραφίνια. Ωστόσο οι Άγγλοι απάντησα άμεσα, με τον Γιανουζάι να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 90’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.