Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φινμπόγκασον: «Πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό»

Φινμπόγκασον: «Πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2015 00:13
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τους «ερυθρόλευκους».

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός σέντερ φορ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 26χρονος διεθνής άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Σοσιεδάδ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα της ολλανδικής Χέρενφεϊν, σημειώνοντας 59 γκολ και 18 ασίστ σε 79 συμμετοχές με τον σύλλογο.

Το περασμένο καλοκαίρι η Σοσιεδάδ κατέβαλε το ποσό των 9 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στην Ισπανία, όμως ο Ισλανδός δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους Βάσκους, μετρώντας μόλις 4 γκολ σε 31 παιχνίδια. Ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και ο τραυματισμός στον ώμο στο ξεκίνημα της σεζόν που τον πήγε αρκετά πίσω. Πλέον, ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα, με τον ίδιο να υπόσχεται πολλά γκολ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και ανυπομονώ να παίξω με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι, θα είμαι πολύ επαγγελματίας και ευελπιστώ ότι θα σκοράρω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Φινμπόγκασον.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άλφρεντ Φινμπόγκασον".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.