Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκιρτζίκης: «Άλλες οι προτεραιότητες για την Εθνική»

Γκιρτζίκης: «Άλλες οι προτεραιότητες για την Εθνική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2015 21:27
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θέλησε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης των προκριματικών του Μουντιάλ για την Εθνική, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τη «γαλανόλευκη».

Καμία διάθεση να σχολιάσει τους αντιπάλους της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 δεν είχε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε πως στην «γαλανόλευκη» υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησής της και η συνοχή της, ενώ έθεσε ως στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη.

Αναλυτικά, η γραπτή του δήλωση:


«Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της σημερινής κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική Ομάδα, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησής της και η συνοχή της. Επιπρόσθετα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, στις οποίες χρειάζεται να αποκομίσουμε τα μέγιστα αγωνιστικά και βαθμολογικά κέρδη.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ανεξάρτητα από την κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσωπικά θέτω ως ρεαλιστικό στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη. Η επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.