Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Σφράγισε» τον τίτλο η Γιουβέντους (videos)

Σέριε Α: «Σφράγισε» τον τίτλο η Γιουβέντους (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 00:08
Με γκολ του Βιδάλ, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Σαμπντόρια στη Γένοβα και εξασφάλισε και μαθηματικά τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της!

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουβέντους εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της Σαμπντόρια.

Το γκολ της νίκης για την «Γηραιά Κυρία» πέτυχε ο Βιδάλ με ωραία κεφαλιά στο 33ο λεπτό, υποχρεώνοντας την Σαμπντόρια στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Ρεάλ, αφήνοντας εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Πίρλο, Κιελίνι, Μοράτα και τον τιμωρημένο Εβρά.

Με τη νίκη της, η Γιουβέντους έφτασε τους 79 βαθμούς και εξασφάλισε το πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη φορά και 31η συνολικά, αν και ο σύλλογος και οι οπαδοί της πανηγυρίζουν το 33ο (της έχουν αφαιρεθεί τα πρωταθλήματα του 2005 και του 2006 μετά το σκάνδαλο calciopoli).

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγύρισαν με τη… ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ το πάρτι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια.

Το γκολ και οι πανηγυρισμοί:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.