Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μεγάλη νίκη για Ρεάλ με σούπερ Ρονάλντο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μεγάλη νίκη για Ρεάλ με σούπερ Ρονάλντο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2015 23:01
Με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-2 την Σεβίλλη στην Ανδαλουσία και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο, μειώνοντας ξανά στο -2 τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Η Σεβίλλη αγνοούσε την ήττα στην έδρα της για 34 παιχνίδια, ωστόσο η Ρεάλ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Στην πιο δύσκολη μάχη της «βασίλισσας» για να κρατηθεί στο -2 από την Μπαρτσελόνα, ο Ρονάλντο σημείωσε χατ-τρικ οδηγώντας την ομάδα του στη μεγάλη νίκη (3-2) που φέρνει τους «μερένγκες» σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.

Μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έγραψε, ιστορία καθώς έφτασε τα 218 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ και προσπέρασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο στην 2η θέση των σκόρερ του συλλόγου, ενώ χρειάζεται ακόμα δέκα για να πιάσει τον Ραούλ στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Παράλληλα, με το χατ-τρικ που σημείωσε, ο «CR7» έφτασε τα 29 με τη φανέλα της «βασίλισσας», προσπέρασε τον Ντι Στέφανο στην πρώτη θέση με τα περισσότερα χατ-τρικ στον σύλλογο, ενώ έχει ξανά το ρεκόρ με τα περισσότερα χατ-τρικ στη Πριμέρα (25).

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μεγάλη νίκη για Ρεάλ με σούπερ Ρονάλντο (video)
Μετά την εντυπωσιακή νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Κόρντοβα, η Ρεάλ χρειάζονταν τη νίκη πάση θυσία για να μείνει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, ωστόσο η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στη Σεβίλλη, με τον Βαράν να απομακρύνει στη γραμμή το σουτ του Εμπιά στο 14’.

Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες στο 28’, με τον Καρίσο να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Ρονάλντο, σώζοντας την Σεβίλλη, η οποία ένα λεπτό μετά έχασε με τραυματισμό τον Κριστόβιακ.

Ο Έμερι προτίμησε να κρατήσει εκτός αγώνα για περίπου δέκα λεπτά τον Πολωνό μέσο, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες! Η Ρεάλ δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού! Στο 36’ ο Ίσκο έβγαλε τη σέντρα για τον Ρονάλντο, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά και ένα λεπτό μετά ο Πορτογάλος νίκησε ξανά τον Ρίκο, αυτή τη φορά με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα του Τσιτσαρίτο.

Η Σεβίλλη μείωσε στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι του Μπάκα που κέρδισε ο Βιδάλ από τον Ράμος, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Έμερι άσκησε πίεση για ένα ακόμα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Στο 66’ ο Αντσελότι έριξε στο παιχνίδι τον Γκάρεθ Μπέιλ και δύο λεπτά μετά ο Ουαλός έβγαλε εξαιρετική σέντρα για τον Ρονάλντο, ο οποίος με κεφαλιά από πλάγια θέση, ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, το 5ο που πετυχαίνει απέναντι στην Σεβίλλη!

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, κατάφεραν να μειώσουν στο 79’ με γκολ του Ιμπόρα, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η Ρεάλ άντεξε την ασφυχτική πίεση των Ανδαλουσιανών και έφυγε με το σπουδαίο «τρίποντο» από «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.