Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 22:56
Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου τσέκαρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Καραϊσκάκη», ωστόσο εξασφάλισαν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Ριζούπολη. Ανγκούλο (43') και Μπενίτες (84') τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Καραϊσκάκη» και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη.

Το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία για τους «ερυθρόλευκους» μετά το 3-0 στο πρώτο ματς. Η ομάδα του Περέιρα είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Μπουχαλάκη να ήταν μέσα στις φάσεις, ωστόσο ο Απόλλωνας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 43’ με σκόρερ τον Ανγκούλο. Μετά από λάθος του Ντοσεβί, ο Άρσιτς έδωσε στον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος ήταν μόνος του μπροστά στην εστία και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν δύο καλές στιγμές για να μειώσουν, ωστόσο τα σουτ των Μπενίτες (49’) και Μπουχαλάκη (53’) έφυγαν άουτ. Άστοχο ήταν και το σουτ του Αυλωνίτη στο 57’ ενώ στο 79’ ο Ντοσεβί κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 84’, με τον Μπενίτες να σκοράρει με προβολή έπειτα από γύρισμα του Φορτούνη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.