Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρεάλ διέψευσε τα δημοσιεύματα περί τιμωρίας

Η Ρεάλ διέψευσε τα δημοσιεύματα περί τιμωρίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2015 18:14
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν την Ρεάλ να κινδυνεύει με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών λόγω παράνομης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου.

Ισπανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η Ρεάλ και η Ατλέτικο κινδυνεύουν με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFA καθώς διαπιστώθηκε πως προχώρησαν παρανόμως στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζει αναληθείς τις πληροφορίες και ξεκαθαρίζει πως ανέκαθεν τηρούσε πιστά τους κανονισμούς της FIFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις χθεσινοβραδινές αναφορές που επικαλούνται δήθεν νομικές πηγές σχετικά με μελλοντική τιμωρία της Ρεάλ για πιθανές παραβάσεις που αφορούν στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών, ο σύλλογος θα ήθελε να δηλώσει τα ακολούθα:

1. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι παντελώς ψευδείς, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει διαψεύσει πως η Ρεάλ εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα αφορά στην απόκτηση ανήλικων παικτών.

2. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει πως ανέκαθεν τηρούσε πιστά τους κανονισμούς της FIFA, όπως αναφέρεται λεπτομερώς και σε επίσημη ανακοίνωση από τις 26 Ιανουαρίου του 2015.

3. Η Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμη φορά εκφράζει τη θλίψη της για αυτές τις αναφορές, πολλές από τις οποίες έχουν σκοπό να την πλήξουν και να την εμπλέξουν σε υποτιθέμενες παραβάσεις που δεν έχει κάνει ποτέ.

4. Την ίδια ώρα προκαλεί έκπληξη ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ επιμένουν να συνδέουν τις τελευταίες μεταγραφές με μια υποτιθέμενη τιμωρία, μιας και δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην απόκτηση παικτών και την ενσωμάτωσή τους στην ομάδα, πράγμα που απαγορεύει η FIFA.

5. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογραμμίζει για πολλοστή φορά πως είναι αφοσιωμένη στο να προστατεύει και να βοηθά την υγιή εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της στους κανονισμούς της FIFA και την πιστή εφαρμογή τους
».

Ατλέτικο: «Καμία ειδοποίηση από την FIFA»


Σε διάψευση των σχετικών δημοσιευμάτων προχώρησε και η Ατλέτικο μέσω δηλώσεων του διευθυντή επικοινωνίας του συλλόγου, Χουάν Χοσέ Ανάου:

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία ειδοποίηση από την FIFA ή την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ισπανικά Μέσα. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι πάντα συνεργαζόμαστε με την FIFA και πιστεύουμε ότι έχουμε ακολουθήσει τα σωστά βήματα για τη χορήγηση αδειών σε νεαρούς παίκτες. Έχουμε ακολουθήσει τις κατευθυντήριες γραμμές της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μαδρίτης ακριβώς όπως τις ορίζει η FIFA προκειμένου να εγκριθούν οι άδειες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.